Ånghandtvätt

Nu har du möjlighet att lämna in din bil på SPA. Istället för att tvätta din bil med hundratals liter vatten erbjuder vi nu ångtvätt, både in och utvändigt med det nya systemet. Bilen handtvättas med ånga som är den mest miljövänliga sättet. Genom att använda senaste tekniken inom ånga behöver vi inte använda oss av några kemikalier och samtidigt sparar vi väldigt mycket vatten på varje tvätt jämfört med den traditionella biltvätten.

Den värme som produceras av ånga är ett effektivt medel för rengöring och desinfektion av olika ytor. Bilbarnstolar är inget undantag. Vi ångtvättar din bilklädsel på ett snabbt och giftfritt sätt.

En av  fördelarna är att vi är mobila, vilket betyder att vi kan komma till dig som kund på plats och genomföra jobbet hos er och tvätta även lastbilar, båtar,husbilar m.m.

Ångmetoden

Det första som görs är naturligtvis att tvätta bilen noggrant utvändigt. Beroende på bilens smutsgrad kan det vara nödvändigt att använda ett effektivt och miljövänligt avfettningsmedel för bästa möjliga resultat.
Denna metod tvättar inte bara bort lös smuts såsom damm och partiklar, utan är även effektiv mot tyngre smuts såsom asfalt, tjära,olja mm.

Vi tvättar på det sätt som är mest skonsamt för såväl miljön som för din bil.

Vi använder oss av ångstråle, en metod som ökar verkningsgraden samt reducerar vattenförbrukningen med 80-90% gentemot traditionella biltvättar. Detta bidrar till ett optimalt resultat och minimerar utsläppen av kemiska ämnen.

Ånghandtvätt

Skonsamt och hållbart för din bil och miljön

Effektiv smutsborttagare

Unik tjänst

Vi är mobila

Erbjuder handtvätt

slogan-bottom